Rising Up

WOW! Hele mooie, grote, witte dromenvanger van 31 x 103 centimeter! In het midden van de dromenvanger hangt een flesje met kleine, geslepen tijgeroog-edelsteentjes (tijgeroog maakt zelfbewuster en minder verlegen, maar het is ook een goede steen tegen angsten). Links hangt een flesje met daarin een mussenveertje (die staat voor verlangen en vertrouwen) en rechts hangt een flesje met paardenbloem-pluisjes (voor al je wensen!)! Verder nog veel meer moois in de ring en aan de dromenvanger zelf (check de detailfoto's; WOW)! Uiteraard hangt ook aan deze dromenvanger een leeg flesje waarin je een briefje kunt stoppen met daarop je wensen en dromen geschreven! De prijs in inclusief verzendkosten (€ 6,95 via PostNL)!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is verkocht