Sensitive Soul

Ik kreeg een mailtje van M.: ‘Ik heb van mijn moeder ooit een ketting gekregen met een mooie hanger eraan (tenminste ik vind ‘m prachtig), maar ik blijk echt enorm allergisch te zijn voor het ding en ik kan ‘m niet dragen zonder enorme uitslag te krijgen. Weggooien kan ik niet over mijn hart verkrijgen, daarvoor is de emotionele waarde te groot. Hij hangt dus gewoon tussen mijn andere kettingen en ineens kreeg ik het volgende idee. Wat als ik nou vraag of jij de hanger zou willen verwerken in een dromenvanger?’ Top idee M.! De dromenvanger Sensitive Soul is het resultaat! M. wilde ook graag pauwenveren vanwege de spirituele betekenis!

Deze dromenvanger is verkocht, maar wil je een vergelijkbare dromenvanger, neem dan eens een kijkje in m'n Dromenvanger webwinkel. Misschien hangt daar iets moois voor je tussen?

Lijkt het je leuk om zélf een dromenvanger zoals deze te maken? Of juist iets helemaal anders? Dat kan tijdens 1 van mijn ‘Workshops Dromenvanger Maken’. Ik help je met alles! Klik HIER voor meer informatie!

Je mag me ook altijd een mailtje sturen als je wil dat ik speciaal voor jou een dromenvanger maak.

Hoe dat in z'n werk gaat (en de prijzen) lees je hier: Custom made handgemaakte Dromenvangers.

Deze Dromenvanger is in opdracht gemaakt